|
Pastís de fruits secs
Ingredients:
- 1 pasta brisa fresca
- 300gr de melmelada d’albercoc
- 70gr de pinyons
- 50gr d’orellanes trossejades
- 50gr d’ametlles pelades, torrades i trossejades
- 50gr d’avellanes trossejades
- 50gr d’anacards trossejats
- 50gr de nous trossejades
- 200ml de crema de llet
- 2 ous
Preparació:
- Esteneu la pasta brisa sobre un paper sulfuritzat dins d’un motlle de pastissos. Deixeu-la reposar al frigorífic.
- Mentrestant, barregeu la crema de llet, els ous i la melmelada en un bol amb ajuda d’un túrmix. Afegiu els fruits secs -excepte els pinyons- a la mescla i remeneu fins que aquesta els hagi assimilat bé.
- Preescalfeu el forn a 180º. Aboqueu la barreja de fruits secs dins la pasta brisa i cobriu-la amb els pinyons per decorar-la.
- Coeu el pastís al forn a 180º durant uns 30 minuts; fins que la pasta es dauri. Deixeu-lo refredar abans de desemmotllar-lo.
|